Julbord
Konferens
Butik

Julbord

Vare sig du kommer med familj, vänner eller jobbet är julbordet ett härligt sätt att komma varandra närmare medan man njuter av allt det goda. På Tolvsbo gör vi all julmat själva och vi ser till att inget saknas på bordet.


Det går bara att njuta!

Hemlagad
Närproducerade specialiteter
Allt tillagad av det bästa råvaror
Med goda gamla och nya recept, kryddad med fantasi och kärlek

Ni väljer själv eran starttid. Ni har ert reserverade bord sen ca 2,5 timme, efter det kan vi duka om bordet till nya gäster. Vi gör det för att skapa en lugn stämning och för att det blir aldrig för trångt rund buffébordet! Vi fyller på och fräschar upp buffén löpande, hela tiden.


Boka bord

Ring 0240-650200, använd nedan formuläret eller mejl info@tolvsbo.se.

Julbordskonferens

Samla alla från ditt företag till årets möte och njut efteråt vid Julbordet i lugn och ro.


Priser

För dagar och tider se kalendern.

1:a veckaGrötlunchJulbordJulafton
250:- dagtid
300:- kvällstid fredag/lördag
250:-495:- dagtid & onsdag/torsdag kväll
545:- kvällstid fredag/lördag
595:- Ett speciellt festligt julaftons-julbord
Barn tom 13 år 12:- x barnets ålderBarn tom 13 år 12:- x barnets ålderBarn tom 13 år 25:- x barnets ålderBarn tom 13 år   30:- x barnets ålder

Våra specialiteter

Är du nyfiken på vad som väntar på dig vid buffén? Hela menyn finns på den här sidan!

Hela Julbordet är tillagat på det bästa råvaror, goda gamla och nya recept kryddad med egen fantasi och mycket kärlek. Vårt sillbord är underbart gott med bara heminlagda sillar. Du hittar goda röror och sallader, fina ostar och utsökta kex. På fiskbordet serverar vi bland annat varmrökt regnbåge från Siljan. Alla korvar, pastej och den kanon-goda rökta lammfiol är tillagade hos våra grannar Åkes Slakteri. Vi har tillagad äppelchutney, pickles, chokladgodis och mycket, mycket mer!

Laktos och glutenfri

Bergsmansgård Tolvsbo Julbord är nästan helt laktos och glutenfri. Våra mjölkprodukter är laktosfria. Om en rätt innehåller laktos, gluten, skaldjur eller nötter är det markerade. Vi har bakad bröd samt kakor och efterrätter som är laktos och glutenfri.

Vegetarisk

Naturligt har vi många vegetariska rätter, bland annat hemlagade vegetariska ’köttbullar’ och paté.

Ekologisk, närproducerad

Vi använder gärna närproducerade, ekologiska produkter eller småskalig producerade produkter. Så är till exempel allt hembakade ekologiskt, nästan allt kött är ekologiskt och mycket mer. Vi använder oss även av vår egen skörd till (äpplen till glöggen, pumpa och tomat med äpple till chutney). Kantarellerna är plockad av Kenneth och Gunilla i skogarna runtom oss och lammköttet är från får som har betat hos oss under sommartiden.

Allt lax kommer från Siljans Lax och mycket av köttet från våra grannar Åkes Slakteri. Vi tillverkar själva örtkryddade syltar och inlagda kantareller, grönsaker, senap mm.