Restaurang

Om oss

År 2006 förälskade vi oss i vår fina Bergsmansgård och sedan dess har vi gjort allt vad vi kunde att erbjuda härlig mat, skönt boende och en lugn konferens- plats i en avstressande miljö.

Sedan 2019, med tanke på vår ålder, har vi såld Bergsmansgården och fortsättar vi med endast restaurangen. Nu med namnet Tolvsbo Värdshus. Vi vill erbjuda en personlig och trevlig mötesplats där alla får vara sig själva och känna sig som hemma. Faktiskt: Värdskap betyder för oss att vi vill bjuda in alla våra gäster i vårt HEM.

Varmt välkomna, vi ses snart!
Roswitha & Fridus

Roswitha

Roswitha

Hela mitt liv har jag haft passion för matlagning och konst. Så självklart var det jag som skulle ta rollen som kock och värdinna här på Tolvsbo. Dessutom tycker jag om att alltid använda min kreativitet. Alla målningar på vägen, dekorationerna och reklamskyltar är handgjorda. I vår lilla butik säljer vi mina hemlagade marmelader, min konst och handsydda väskor mm.

I bloggen vill jag dela av mig min kreativitet genom fotos och recept och försöker jag att inspirera andra.

Jag hoppas kunna ge läsglädje.

Fridus

Fridus

Om jag måste beskriva mig själv med ett ord så är jag en mångsysslare. Jag är kreativ, jag tycker om att hitta lösningar och ser ofta ett andra liv i gammalt skräp. Det var omedelbart klart för mig att jag ville vara byggnadsansvarig. Dessutom har jag en passion för antikviteter och genom denna blogg hoppas jag inte bara att hålla dig informerad om förändringarna runtom byggnader, men hoppas också att överraska dig med antika gnistar eller vackra gamla saker som jag blåser nytt liv i!

Min dröm är att starta så småningom ett ’repairkafé’, som redan finns i stora städer, var man kan komma med trasiga saker och som då inte behöver slängas!