I vår restaurang brinner vi för att göra god hemlagad mat. Vi gör helst så mycket som möjligt själva. Vi är lite kräsna för att välja våra ingredienser. Vi söker gärna produkter som är småskalig producerad, om möjligt närproducerad, ekologisk och svensk. Vi tycker att maten inte ska behöva resa hela världen runt för att komma på vår tallrik.
Våra specialiteter
Vi vill åstadkomma en mysig stämning, där ni som gästerna kan njuta båda mat och miljö. Ät gott i matsalen eller ute. Dricka kaffe i trädgården efter maten, titta in i loppisen och butiken eller titta på vår konst i vårt fina nyrenoverade galleri.
VI bygger upp fina bufféer med mycket små rätter. Ni kan alltid välja mellan olika varianter, en kall buffé med många små plockrätter, en varm buffé med hälsosamma fina varmrätter och en dessert / fika buffé med stor urval små desserter och bakverk. Såklart kan man välja en komplett och festlig buffé: då kan man smaka av allt.
En av våra specialiteter är att erbjuda vällagad mat till alla, om det nu ska vara glutenfri/ mjölkfri/ vegan eller annat.
Beställer ni en skräddarsytt buffé i förväg då anpassar vi efter era önskemål.
Allt från skörd, skog och trädgård använder vi gärna; rabarber, plommon, äpplen, kantareller, karljohanssvamp, rönnbär. Det blir varje år mycket bakad, fryst, saftat och syltad!