I vår restaurang brinner vi för att göra god hemlagad mat. Vi gör helst så mycket som möjligt själva. Vi är lite kräsna för att välja våra ingredienser. Vi söker gärna produkter som är småskalig producerad, om möjligt närproducerad, ekologisk och svensk. Vi tycker att maten ska inte behöva resa hela världen runt för att komma på vår tallrik.
Vi vill åstadkomma en mysig stämning, där ni som gästerna kan njuta båda mat och miljö. Ät gott i matsalen eller ute. Dricka kaffe i trädgården efter maten, titta in i loppisen och butiken eller titta på vår konst i vårt fina nyrenoverade galleri.
Väljer du att beställa a la carte då tar det minst 20 minuter, är det mycket gäster som har kommit kan väntetiden blir längre.
På buffén står kalla plockrätter, mackor och sallader i små portioner, med plast avtäckt, som man kan välja.
Ett stort dessertbuffé är uppbyggd med desserter portionsstorlek under glas eller plast.
En av våra specialiteter är att erbjuda vällagad mat till alla, om det nu ska vara glutenfri/ mjölkfri/ vegan eller annat.
Beställer ni en skräddarsytt buffé då anpassar vi hela buffén efter era önskemål.
Allt från skörd, skog och trädgård använder vi gärna; rabarber, plommon, äpplen, kantareller, karljohanssvamp, rönnbär. Det blir varje år mycket bakad, fryst, saftat och syltad!