Välkomna på vår avskedshelg!
Välkomna på vår avskedshelg ni till Påsk! 18-20 april kl. 10-16
Efter 19 år på Tolsvbo säger vi tack och farväl.
Vi har startad att ta fram allt som Tolvsbo’s nya ägare inte direkt behöver, och det är mycket! När vi kom här 2006 köpte vi ju inte bara restaurangen, men även hela Bergsmansgården inklusive inventarier och grejer överallt! Själva hade vi flyttlass från två olika hem, ett stort ateljé och en stor verkstad.
Under åren har vi rensad, reparerad, kastad bort eller köpt nya saker vi behövde. Nu är det mycket här som vi, och det nya ägare, inte mer behöver och som kanske kan få en ny chans. Fynda! Vissa saker är gratis (du kan ge en slant om du vill) och allt annat är jätte billigt.
Vi har verkligen byggd upp en stor och lite annorlunda FLYTTRENSNINGS LOPPIS.
- I restaurangen finns några bord med:
- Kontorsmaterial ( det flesta gratis) /Böcker, kokböcker, leksaker, pussel, spel.
- Konferensmaterial (overhead, massor med konferens möbler och stolar).
- Stora korgar , vaser , krukor, konstblommer, massagebänkar
- Udda storköks utrustning (chokladfontän, stor salladsslunga) jättemycket engångsförpackningen (införskaffad under corona).
- Ett bord med gratis grejer.
- I svinstian hittar ni tallrikar, glas, skålar, ljusstakar, dekoration.
- Bredvid i andra svinstian där finns lampor, massor med teknik till båda ljud och ljus ( bland annat en disco utrustning, mixer och mikrofon) skrivare och dator- och tv-skärm.
- I vår lokal med Antik och Kuriosa finns allt möjligt med några år på nacken och minnen från förr, möbler, kistor, lampor, antik elmaterial.
- I ladan finns gamla möbler och redskap.
- Utomhus har vi större saker en segelbåt, en traktor, en bil.
Båda utomhus och inomhus finns vissa saker som är äldre och sliten och som verkligen längtar efter lite kärlek och ett nytt liv. Hittar du något sådant som passar dig kom då med bud! Vi hoppas att på det sättet så lite som möjligt hamnar på soptippen. Och du sponsrar oss dessutom med vår flyttbekymmer och nystart som pensionär. (Från att driva ett eget företag inom restaurangbranschen på landet blir man inte direkt rik).








