Restaurang

Nu är det Vår

Nu kommer det varma vädret, vad härligt!

Hoppas att de ger oss alla lite mer av den efterlängtade friheten! Vi hoppas at se många som åker till sina landställen och har vägarna förbi eller tar oss som utflyktsmål.

Så roligt att Kristi Himmelsfärds-helgen faller precis i rätt väderprognos! Vi har extra öppet på torsdag såklart.

Från Påsk till nu har det varit lugnt men stämningsfull i restaurangen. Varje öppningsdag har några kommit och njutit av maten eller tagit en fika. Vi har undertiden hunnit att vänja oss bra till det sättet vi jobbar nu med smårätter, dessert och sallad i portionsstorlek på buffén och alla varma rätter serverad på tallrik. Vi trivs med det!

Helgrestaurang Vår

Nu är vi laddad för fler gäster! Jag har uppdaterad hemsidan, du hittar våra rätter och desserter vi serverar nu här.

Information om Helgrestaurang Vår

Matlådor

Matlådor på det sättet som vi sålde det förra året hinner vi inte att göra nu för att restaurangen är öppet. I stället går att beställa middagar till avhämtning; förrätter, varmrätter och dessert! Titta in beställningsmöjligheten. Det är till fredagar och lördagar, beställer du innan kl. 10 kan du hämta samma dag. I stället av att laga en helgmiddag själv kan du nu beställa fin mat från oss.

Information om matlådor | Beställ matlådor

Morsdag

Morsdag kommer snart, det är uppdaterad på hemsidan och du kan boka bord redan nu. Den dag kan vi inte garantera att man har plats utan att boka bord! På grund av Corona tar vi endast in 2 nya bord per halv timme.

Information om morsdag | Boka bord

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.