Restaurang

Julbord i annorlunda tider

Vi har jobbat sista veckorna att komponera ett Julbord som är så säkert som bara möjligt. Vi har försökt att alla lösningar inte skadar stämningen och att man har en riktig Julbord känsla!

Jag var glad den här veckan när livsmedelsinspektören kom förbi för att informera om nya regler gällande Julbordet och Covid 19, att han hade tid att höra hur jag hade tänkt att allt skulle gå hos oss. Han tyckte att jag hade verkligen tänkt på allt! Vad glad jag blev! Det känns otroligt bra att man vet att utifrån hans kunskap det var bra designat så. Jag lärde mig också något nytt: ättika är bra till att spreja på allt vad man vill desinfektera, det är mer livsmedelsäkert än sprejerna med tensider. Och det lukter fräscht.

Samtidigt ser jag på bokningar att folk är rädda, och det förstår jag! Man avvaktar… Hoppas det kommer att rulla på så småningom. Våra bokningar ligger nu verkligen långt efter ett normalt säsong.

Det gör mig nervöst såklart, har vi investerad för mycket? Har vi redan lagat för mycket mat till frysen? Kommer vi att rädda årets ekonomi?

Blir jag osäkert då blir jag alltid stridlustig samtidigt. Därför har vi tagit beslut att -liksom med påsk och midsommar- även göra Julbord till avhämtning!!

Jag hoppas verkligen att det blir efterlängtad! Därför vill jag avsluta med: Varmt välkomna att boka bord!! Varmt välkomna att beställa avhämtnings Julbord!!

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.