Restaurang

Då var det Påsk igen

Tack snälla kunder som kom till oss även i år på långfredag och Påskafton i mängder! Ni kom, även nu när det gällde avhämtning i år!

Påsken 2020, för oss var det några intensive dagar, och så annorlunda en vad vi är van med. Avhämtning är en logistik i sig som jag ännu inte behärskar för fullt, och nu behövdes jag denna kunskap direkt på högtryck. 🤨

Att laga maten på Tolvsbo det har jag gjord i 14 år, det är inte nytt, men allt ska förpackas i små förpackningar, sen söka ihop vad som är beställd av vem, och stoppa i rätt kasse. Då har jag ett stort kyl, men till sådant behövs ännu mer plats! Och jag vill ju att allt är så fräsch som möjligt.

Det är helt enkelt roligt, nytt, och stressigt i början eftersom tiden pressar! På fredag var det -som vi i Holland säger- ’hoppa i djupet’ och lite för rörigt, men på lördag gick det redan smidigt.

Påskdagen kommer vi erbjuda även mat att köpa vid våran buss vid ICA parkeringen i Söderbärke. Utan att man har beställt innan.

Och sen från och med tisdag börjar jag med matlådor. En varm rätt (tisdag är det lasagne) en salladslåda och en efterrätt. Ni behöver inte beställa i förväg. Tisdag tom Lördag från 11 till 13 och resten av tiden på Värdshuset.

Jag saknar kontakt med kunderna, saknar att pussla om i matsalen och att ha vår helgrestaurang öppet igen nu när det bli vår. Men jag tror att jag kommer vänja mig snart och att den här avhämtnings -mat grejen blir mitt sätt att göra något bra i quarantän.

En kommentar

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.