Restaurang

Om att skapa en Galleri – avsnitt 1

I januari satt jag där i det stora rummet som vi inte hade använd i ett helt år. Det kändes så konstigt att ha en så stor yta utan att veta om vi skulle komma att använda under det nya året. Där hängde några av mina tavlor på vägen, resten av rummet hade blivit stökigt fullt med grejer vi hade kvar efter att vi hade tömt hotellet och flyttade själv till lilla drängstugan.

Samtidigt längtade jag efter en plats var min kreativitet fick vara utan att jag behövde stoppa undan det hela tiden, i stora huset hade jag ju haft ett målnings- och ett syateljé.

Då föddes tanken att förvandla konferenslokalen!

Det skulle inte mer vara endast en konferenslokal med lite konst på vägen men jag ville byta fokus: Skapa en konstlokal med möjlighet att ha konferens i. Ett konstlokal med plats för ateljéer.

Så jag ringde min son om han kunde tänka sig att komma några dagar med hela familjen och hjälpa sin galna mor att starta med det här projektet. Och han kunde, så vi fick en rivstart!

Etiketter:,

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.