Nyöppning & Julbord förberedelser
Posted On 19-11-2019

Förra helgen öppnade vi tolvsbo under ett nytt namn: Bergmansgård har blivit Värdshus.
Tack alla ni som kom att titta runtomkring, prata lite om förr, nu och framtiden, köpa roliga saker i loppisen och njuta av det lilla buffén. Det var en mysig helg, med många intresserade gäster. Och så många grannar också, extra roligt!
Efter en trevlig helg, fortsätt snabbt med förberedelserna för Julbordet.
Det är grått och regnig ute, men i köket kommer Julbordets start närmare och närmare! Idag gjorde vi veganska bullar med bl.a. kikärter och rå rivna rödbetor, det blev gott! Vi gravade laxen och skärade upp sillen och i morgon kommer det vanliga köttbullar i produktion (en början, för det behövs mycket!!). Det kändes riktig JUL.
Veganska bullar – blanda Veganska bullar – rullar Veganska bullar – packning Sillen Gravad lax