Restaurang

Nya planer: Påskbord som hämtmat

Vi ser tyvärr inga möjligheter att öppna restaurangen med Påsk på grund av coronaviruset. Men vi sitter inte still. Vi förbereder oss nu att ni kan beställa Påskbordet som hämtmat hos oss.

Första test har jag gjord nu med ett fat med skaldjur smörgåstårta och fyllda ägg, och ett fat med fisk, lax och rökt torsk med såser. Och en örtsill har jag gjord.

Jag hittade hos Martin & Servera (vår restaurang inköp) hämtboxar från bagasse, ett komposterbart material med lock från recykeld plast. Det är ett hållbart alternativ till vanliga plastlådor tycker jag.

komposterbara formar

Kommande vecka kommer jag att göra alla rätter i en test så att vi kan fota allt och ni har lite idé vad ni kan beställa.

Vi har just nu 3 volontärer hos oss ur Syd Amerika som inte kunde resa vidare, så vi har hjälp med allt. Inom kort kommer våra volontärer skriva ett eget blog om att vara volontär under coronavirus tider.

Hål utsikt på våra blog. Du kan prenumerera dig till nyhetsbrevet då misser du inget. Vi håller dig gärna uppdaterad vad vi gör och kan erbjuda.

Prenumerera på vårt nyhetsbrev

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.