Restaurang

Vi öppnar till Påsk

Nu kommer vi att öppna igen!!

Den här veckan är det dags att storstäda i köket och restaurangen efter en så pass lång paus och att börja laga mat. Jag är laddad och ser fram emot ett spännande år med förhoppningsvis många ljusa, trevliga och avslappnande stundar!

Påsk

Påsken är en festlig helg som vi alltid tar som nystart av ett helt nytt restaurang-år, även nu när situationen är fortfarande inte som normalt.

Påskbordet kommer att serveras i vår stora restaurang med endast 6 bord, mycket utrymme för alla! Normalt var påskafton dagen med mest gäster varje år, det kunna gå upp till totalt 180 gäster i flera skift genom dagen. Vi hade i matsalen ibland 80 platser, nu blir det endast 28 platser.

Men visst: det ger en festlig, lugn och avslappnad atmosfär! Varmt välkomna alla att boka bord så länge det finns platser kvar!! Till påsken kan man igen beställa ett färdigt paket att ta med hem.

Påskbord rätter | Boka bord | Beställ Påskmat hämtpaket

Ny säsong

Jag är laddad och ser fram emot att starta en hel ny säsong, Vi kommer att vara öppet igen från 9 april alla helger fredag – lördag – söndag.

Corona året har gett oss en hel ny stil i restaurangen. Innan serverade vi endast bufféer, nu kommer det – som förra året – vara framförallt tallrik servering. Men bufféerna återkommer i en anpassad form. Varje öppningsdag kommer det finnas en dagens rätt på buffén, samt sallader, smörgåsar, bakverk och dessert. Allt kommer vara corona-säkert i en persons portioner. Den sortens buffé vart man ta mat från stora fat med påläggsbestick, som man delar med alla andra gäster, det kommer inte tillbaka den kommande tid.

Familjefester

Vi hoppas att 2021 ger oss alla mer möjligheter att träffas på familjens högtidsdagar. Vi välkomnar er gärna hos oss. Lördagar efter kl. 15 har man restaurangen nästan helt för er själva, och vi skräddarsyr er matupplevelse efter era önskemål: standard buffé – tallrik servering – specialkost, allt är möjligt.

Vad mer är det på gång?

I vår 3 månaders paus mellan jul och påsk har vi inte suttit stilla, vi har haft två stora projekt på gång. Det första projektet var att vi hade en valpkull här på gården av vår fina hundmamma Rävi. Hål utskick, en av våra volontärer Livia kommer skriva en blogg om hennes erfarenheter här med valparna.

Det andra projektet var att vi har byggd om vår stora sal till en galleri samt ateljé. I min nästa blogg kommer jag berätta mer om det och visar jag bilder om hur vi har förvandlad lokalen.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.