Restaurang

Nyöppning & Julbord förberedelser

Loppis vid nyöppning

Förra helgen öppnade vi tolvsbo under ett nytt namn: Bergmansgård har blivit Värdshus.

Tack alla ni som kom att titta runtomkring, prata lite om förr, nu och framtiden, köpa roliga saker i loppisen och njuta av det lilla buffén. Det var en mysig helg, med många intresserade gäster. Och så många grannar också, extra roligt!

Efter en trevlig helg, fortsätt snabbt med förberedelserna för Julbordet.

Det är grått och regnig ute, men i köket kommer Julbordets start närmare och närmare! Idag gjorde vi veganska bullar med bl.a. kikärter och rå rivna rödbetor, det blev gott! Vi gravade laxen och skärade upp sillen och i morgon kommer det vanliga köttbullar i produktion (en början, för det behövs mycket!!). Det kändes riktig JUL.

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.