Restaurang

Nu närmar Julen

Nu är vi klart med alla planer och förberedelser till Julen!

Ingen vet hur det blir i år, men allt vad vi kan frysa in och bereda i förväg har vi lagad och gjord. Vi har skaffat matförpackningar och kassor, vi har provlagad och gjord prislistor på våra enskilda produkter. Nu är det bara invänta hur många bokningar och beställningar vi kommer att få. Alla rätter som ska göras i sista stund kommer vi att göra efter behov. Spännande! Det är verkligen inte lätt att tänka ut hur det kommer att gå.

Vi har till slut kommit fram till 3 alternativ till Julbordet:

  1. Äta i restaurangen
  2. Beställa kompletta paket
  3. Beställa Julbordsprodukter

Vad som är roligt är att vi kan stå vid ICA i glasskiosken (tack Johan) vissa dagar. det blir 10 & 11 dec 17&&18 dec och 22&23 dec från 10.00 till 15.00. Vi startade förra helgen redan med att dela ut broschyrer där med små presenter. Vi vill ju gärna visa vad vi kommer att ha.

Till Julbordet i restaurangen kommer sakta men säkert lite bokningar in igen, men det ska garanterad vara lugnt alltid! Våra färdiga paket blir redan mycket beställda, båda det stora och det lilla. Nu har vi även en jultallrik till en person för endast 180:-!! Och alla enskilda produkter kommer finnas så länge lagret räcker.

Julpresentkort

Vi är nu också som ställe som ta emot Smedjebackens och Ludvikas Julpresentkort. (Men vi kan endast ta emot den när ni kommer hämta/ köpa hos oss på Tolvsbo Värdshus, där har vi en betalterminal. I ICA Kiosken tar vi endast kontant eller Swish)

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.