Restaurang

Tack för sommaren

En lång och annorlunda sommarsäsong är över nu, från och med midsommar till nu på slutet september har vi haft restaurangen öppet i många dagar. Det blev inga blogginlägg i en lång tid. När det är tyst på bloggen är det intensiv i köket och restaurangen!

Tack alla ni som kom under sommaren till vår restaurang! Det gav oss mycket förtroende i dessa svåra tider.

Vi behövde ställa om blixtsnabbt och vi har lärt oss mycket vad som krävs att jobba i en hel ny division! Att servera tallrikar i stället av at bygga upp våra vanliga stora bufféer.

Men det var också roligt och tillfredställande att kunna servera mat på det nya sättet. Vi blev väldig glada att det blev uppskattad att vi brydde oss att göra det så corona-säkert som möjligt. Tack och lov hade ni tålamod med oss, så att vi i köket kunde fixa maten till er under tiden att ni väntade.

Oftast gick det bra, endast någon enstaka gång har grupper behövt vänta för länge, tex någon lördag med mycket fint väder då vi plötslig fick in mer än 80 gäster på en dag. Pff det var mycket!

Jag tackar också alla våra fantastiska volontärer som var som en familj med oss, många har varit här nästan ett halvt år på grund av att deras resplaner var omöjliga att genomföra. Tack deras insats har vi klarat oss!

En annan rolig grej den här sommaren var våra hundvalpar, massor med nyfikna åskådare fick dom. Vilken glädje och livslust det spreds. Alla har fått kärleksfulla fantastiska hem runtom i Sverige och även i Holland och Belgien. Sen kom en överraskning: Vår katt fick oförväntad – men väldigt välkomna- 4 ungar! Två ska stanna kvar, de andra flyttar inom kort.

Och jag själv är trött, min kropp behöver vila lite, mina barn och barnbarn behöver bekanta sig nästan på nytt med sin mamma/mormor/farmor. Därför tar vi lite semester nu. Och vi har tur, hösten är så vackert.

Samtidigt tar vi semester för att ladda om till det nästa höjdpunkten: Julbordet!!! I kommande blogg kommer jag berätta om det vad jag hittar på och hur långt jag kommit.

Hemsidan har jag redan uppdaterad för en del och att boka bord är redan möjligt!!

Julbord | Tider och Priser | Boka bord | Meny

Etiketter:, ,
5 kommentarer

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.