Restaurang

Vi öppnar igen!

Höstrestaurang

Fredag 30 oktober är det dags för oss att öppna igen efter en månads stopp.

Vi kommer att vara öppet:

  • fredag 12-19
  • lördag 12-19
  • söndag 12-15

Vi ser fram emot att välkomna er i höstmörkret i vår mysiga restaurang!

Vi märkte i somras att restauranggäster vill ha det mer och mer lite festlig. Därför har vi satsad på en meny lista med lite finare rätter. Det finns båda festliga och vardagliga rätter att välja på, en snabb måltid eller en trerätters, valet är ditt!

På menyn är det nu Oxfilé, Hjortfilé och Älgfilé. Och Fjällröding och Entrecote som var stor favorit under sommaren är kvar på listan! Sen hittar ni några riktig mustiga hösträtter såsom Älggryta, Chili con Carne med Pulled pork och en värmande Chiligryta med kyckling. Vi har till förrätt höstsoppor; Rödbetssoppa, Svampsoppa och Pumpasoppa, men även Räkcrèpes, Grillad getost och Ångat bröd med grillad pumpa.

Men det är absolut inte bara kötträtter! Vegetarianer/ veganer ni är varmt välkomna!

Till barn har vi att välja mellan spaghetti och köttfärssås, kycklingspett med pommes och en vegansk rätt med peaskorv och äpple.

Barn och barnbarn

Denna månad ledig har vi själva bland annat vilad lite och jag har hunnit att besöka barn och barnbarn. Härligt att ha den möjligheten.

Pergola & takrenoveringen

Men här på Tolvsbo kan vi aldrig sitta helt stil! Bland annat har takrenoveringen gått en hel del framåt och har vi börjad att bygga en pergola på framsidan i mitten av parkeringen.

Julbord

Jag har tänkt ut alla möjliga lösningar för att kunna ha ett Julbord i Corona tider med massor smarta lösningar. Det betyder att vi måste pussla, sy, måla, provlaga och fotografera.

Mitt porslin är anpassad till stora bufféer, jag har massor av stora fina fat som jag inte kan använda i år därför att jag vill skapa möjlighet att ha rätter i portionsstorlek med lock och det betydde en hel del beställning av nya saker.

Vi har nu startad att tillaga desserter som kan frysas, mini creme brulée, portionsstorlek mjuk pepparkaka, mini cheesecakes med hallon, små limpor med mycket frukt, kladdkakor och fröbröd. Även chutneys och marmelader är gjorda.

Vi är glada att det finns volontärer hos oss, från Uruguay, England, Spanien och Holland.

Med enormt mycket kunnighet och hjälp från Irian och Stephanie i Holland har vi nu en jätte proffsig beställningsmöjlighet här på hemsidan till att boka bord. Det sköter sig själva och jag har genom detta alltid en uppdaterad översikt, och fullbokad är fullt, systemet sätter stopp, det behöver inte jag göra. Och det känns tryggt nu det verkligen gäller att ha inte för många gäster samtidigt.

Många har redan hittad den möjligheten att boka. Det är roligt.

Nu är det bara att alla ska hålla sig friska!

Hoppas vi ses snart!

Etiketter:,
En kommentar

Lägg till en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *


The reCAPTCHA verification period has expired. Please reload the page.