Restaurang

Aktiviteter

Lära, upptäcka och utveckla

Vi på Tolvsbo vet att hälften av jobbet blir gjort utanför konferenslokalen. Och därför ser vi till att erbjuda fina, ljusa och funktionellt inredda konferensrum. Vi erbjuder även mysiga soffgrupper vid brasan, schack och biljardbord, en avkopplande atmosfär och underbart mat.

Vi kan erbjuda, dels genom samarbete med entreprenörer i vår direkta omgivning, ett stort urval av aktiviteter som ger en guldkant till konferensen. Priser ligger mellan 250:- och 500:-/pers och är tillägg till de befintliga konferenspaket.

En stor del av aktiviteterna är möjliga på plats.

Aktiv konferens

Aktiv: Tolvsbokampen

En mångkamp i två eller fler lag och ni använder både kroppen och hjärnan! Vi har spel och aktiviteter båda inom och utomhus.

Kocken: Laga mat tillsammans

Ni lagar tillsammans en 3 eller 4 rätters middag med stil! Under inspirerande guidning av våra kockar.

Våga: Skyttesimulator

I vår närhet ligger Björsjö med sin skyttesimulator för hagel- och kulskytte. Med simulatorn är det möjligt att efter ett skott i detalj studera skjutteknik och träffläge.

Atelje

Kreativ: Akrylmålning

Möt din inre skapare! Om man nu målar en stor duk tillsammans eller sitt eget individuella konstverk, man har något värdefullt och inspirerande kvar när man går hem. Konstnären Roswitha Robijn leder aktiviteten på ett inspirerande och profesionellt sätt.

Smaka: Ölprovning

Upptäck en hel ny värld under handledning av en expert!

Skräddarsydda lösningar

Självklart går det att beställa en kombination av ovanstående tillägg, och allt kan skräddarsys efter dina önskemål.

Smide

Hantverk: Smide

Hos Europas största smedja för prova-på-smida i smedjebacken får man en enastående och genuin upplevelse. I samarbete med utbildade smeder får du själv hålla ässjans eld vid liv, hetta de hårda järnet och forma det till ett minne för livet!

Ring eller mejla oss för mer information eller en offert!