Restaurang
Julbord
Butik

Våra hundar: Ylva, Rävi & Björne

Vem bor egentligen på Värdshuset utom vi två (Roswitha & Fridus) och våra volontärer?

En varg, en räv och en isbjörn

Det finns nämligen några djur också och dom som ”drar” mest är våra hundar. Ja vill gärna berätta lite om dom så att när ni kommer till oss vet vem de är. Alla är väldigt söta och ni får gärna klappa dom, det tycker dom om. Men: stäng gården noga, dom vill gärna åka på äventyr och vi tycker inte om detta! Det ser ut som en Varg, en Räv och en Isbjörn och där har de fått sina namn ifrån.

Ylva

Först är det Ylva som är grå/vitt. Hon är mestadels lugnt och lite tillbakadragen, melankolisk, men ändå är hon faktiskt flockledare. Just nu är hon dräktig sedan den 10e Mars. Man känner det ännu inte på magen, bara hennes beteende är lite annorlunda.

Rävi

Sen finns det Rävi som är lite mindre och helt blont. Hon och Ylva är syskon, men det tror man inte när man bara tittar på dom. Skillnaden är stort. Rävi lekar gärna och mycket, även med sig själv. Hennes svans rör sig hela tiden. Hon ser ut som att vara lyckligt hela tiden.

Syskona är från Oktober 2017 och har Husky, Jämthund och Schäfer i sig.

Björne

Som tredje finns Björne. En helt vit hane som blir pappa till Ylvas barn. Han är väldigt starka och drar mer än de andra två tillsammans. Han kan vara lite överentusiast och detta kan bli lite för spännande för små barn. Björne är född December 2018 och har Husky, Samojeed och Border Collie i sig.

Varje morgon får alla en lång promenad och när vädret tillåter på eftermiddagen en cykeltur.

Höns och en katt

Utom hundarna finns några höns och en tupp och, väldigt viktigt här på landet, en katt. Hon heter Lillan är ungefär 6 år gammalt och den sista av 4 katter vi hade. Hon vill väldigt gärna få en kull, men det finns aldrig en hankatt i närheten. Om det finns nån som kan lånas ut nån gång blir hon (och vi) väldigt tacksam…